Telefon - Hívjon most!
+36 30 42 77 682

    Hívjon most!

Referencia

Vissza a többi bejegyzéshez

A tanúsítás menete

tanusitvanydebrecen

Amikor az ügyfelek megkeresnek engem, az első kérdésük, hogy mire számíthatnak a felmérés során?

Természetes az érdeklődés, mert az állásom bizalmi állás, ha kis időre is, bele fogok látni az otthonukba.

A felmérés időtartama egy társasházi lakás esetében 20-30 perc. Egy lakó épület esetében a nagyságától, szintek - tetőtér beépítés, pinceszint - számától függően a 30 perctől elhúzódhat akár 50-60 percig.

A felmérés során fényképes dokumentációval kell igazolnom az Építésügyi Nyilvántartásnak a számításaimat, így a nyílászárókról, a fűtési rendszerről, a fal vastagságról, a padlásfödém állapotáról, esetleges  szigeteléségről kell számot adnom.

 

Minden információ a segítségemre van, amellyel még pontosabb kép adható a számolásokhoz.  A régi leírások, tervek, a felújítások időpontja, a gépészeti egységek (bojler, gázkazán, napelem stb.) használati utasításait a felmérés időpontjára érdemes előkészíteni, végiggondolni.

A nyílászárók párkányairól, legalább az egyikről érdemes elpakolni mindent, ugyanis a falvastagságot ott a legcélszerűbb megmérni és nem akarok egy óvatlanul leesett kaspó, vagy váza miatt kellemetlen élményként emlékezzenek a látogatásomra.

Minden helységbe be kell jutnom a pontos számítás elkészítéséhez. 

A felmérés után elkérem a helyrajzi számot, illetve a megrendelő adatait (név, állandó lakcím és esetleg eltérő levelezési cím). A megrendelőlap egy példányát a helyszínen hagyom.

A kész tanúsítvány a megbeszélt időpontban átvehető vagy igény esetén kipostázom.